Årets bästa nyhet

SPRID DETTA ALLA UNDERBARA LÄSARE!

NYHETSBREV 2012-04-03URF Nyhetsbrev 2012-04-03 Reggaefestivalen flyttar till Furuvik!!
Greetings URF Massive,
Reggaefestivalen flyttar till Furuvik
17 & 18 augusti 2012!

Nu är det äntligen klart, vart festivalen flyttar till.
Valet föll på den natursköna och lätt tillgängliga Furuviks Parken, utanför Gävle, den är utan tvekan det bästa alternativ av alla. Förutsättningen som denna underbara park erbjuder är det bästa festivalen har haft under sin 11 åriga historia, och vi ser en stor potential att utvecklas och bli ännu bättre.
Mer info om det nya området hittar ni på: www.furuvik.se

Tack Uppsala, hej Furuvik!
Vi vill bjuda in alla underbara och kärleksfulla besökare från olika delar av Sverige, Norden och Europa som har valfärdats till URF för att uppleva högkvalitativ reggaemusik, kärlek och samhörighet, häng med till nya äventyr!

Kommande evenemang
Här är några av dem:
•Reggaebåt: Den 29 april 2012 lämnar reggaebåten ”One Love Cruise” Stockholms hamn för färd mot Riga. På scen står dancehall stjärnan Mr Vegas och Kapten Röd samt en rad andra svenska reggae-dancehall, hiphop och Afro Beats artister. Det blir också dansshower och årets Dancehall Queen 2012 kommer att koras.
Reggaebåten arrangeras i samarbete med Tallink/Silja Line:www.onelovecruise.se ellerhttp://www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/riga/OneLoveCruise.htm?gclid=CNGh8oOA164CFfAtmAodBzHUbA&247SEM
Obs!! Åldergräns 18år
•Reggaefestival-export: URF kommer att presentera Ky-Mani Marley på Caupolican Arena, Santiago de Chile, den 9e juni 2012. Big up till URF crew Chile med Cristian Palestro i spetsen .
•Enskilda konserter: Redan spikade och annonserade artister är Jimmy Cliff & Kapten Röd på Gröna Lunds stora scen, 1/8 respektive 7/9, vi är stolta av att ha hjälpt till att boka Kapten Röd som första svenska reggaeartist att stå på den anrika scenen.
Planerade artister i år är:

oAbbyssinians
oAlborosie & The Shengen Clan
oAlaine
oBusy Signal
oBunny Wailer & The Solomonic Reggaestra
oCollie Buddz
oJah Cure
oMorgan Heritage
oTOK

Mer info
Kommer inom kort.


Irie Vibes
/URF Crew
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0