Knickedicks konsertsommar

Knickedicks konsertsommar 2012 4-25 Augusti
När: Den 4 Augusti kl 19:00 till den 25 Augusti kl 23:00
V
ar: Stadsmuseet/Knäppingens innergård Västgötegatan 19-21, Norrköping
BiljetterPris: 150 kr i entrén. 
Förköp på Vaxkupan 150 Kr + förköpsavgift
Insläpp kl. 19:00
 
Mer Info:


För 9:e året i rad bjuder Knickedick in till sköna kvällar med högklassig musik på Stadsmuseets & Restaurang Knäppingens innergård. Under åtta somrar har ett imponerande artistuppbåd kunnat avnjutas på denna speciella spelplats i Norrköpings industrilandskap, som doftar av italiensk stämning med kullerstenar, behagliga köksdofter och gemyt. 
Tider för insläpp är kl 19, första bandet på scen ca kl 20 förutom på Frida Hyvönen då insläpp är redan kl 17 och konserten är aningen tidigarelagd. 
Bordsbokningar til
l konsertkvällarna görs på 011-10 74 45 
Alltid efterfest på Saliga Munken!

Varmt välkomna till årets konsertsommar!
// Knickedick

http://www.knickedick.net/
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ 

Lördag 4 aug 
LOVE ANTELL, MAGNUS CARLSON & AUGUSTIFAMILJEN

Söndag 12 augusti 
FRIDA HYVÖNEN + support: Tonarvet

Lördag 18 augusti 
SYSTER SOL + support: Kiihjano and Vibes of Jah

Lördag 25 augusti 
AMANDA MAIR + support: Systemet

Biljetter finns på skivaffären Vaxkupan & på restaurang Knäppingen i Norrköping!

Knickedick är en ideell förening som sedan 2004 arrangerar konserter i Norrköping. Knickedick samarbetar med Studiefrämjandet Musik, Saliga Munken, Restaurang Knäppingen, Stadsmuseet samt stöds av Norrköpings kommun. Tack till Lundbergs, MBI:s Byggställningar AB, NT, Lambertsson, Vaxkupan, Musikservice, Flimmer, Djungelklubben.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ 

LOVE ANTELL, MAGNUS CARLSON & AUGUSTIFAMILJEN | Lör 4 aug
http://www.facebook.com/LoveAntellOfficial
Ostkustens svar på Håkan Hellström är Love Antell, sångare i Florence Valentin och som nu kommit med den kritikerrosade soloskivan ”Gatorna tillhör oss”(Startracks). Han och Norrköpingsvännen Magnus Carlson från Weeping Willows bjuder på en cover- och originalkväll med inga mindre än Stefan Sporsén och Augustifamiljen från SVTs På Spåret. Pris: 220 kr i entrén. 
Förköp på skivaffären Vaxkupan, Drottningatan 25, 220 kr + förköpsavgift. Insläpp kl 19

FRIDA HYVÖNEN | Sön 12 aug
http://www.fridahyvonen.com/
Frida Hyvönen spelade hos Knickedick 2005, i samband med debutskivan Until Death Comes. Det blev en oförglömlig kväll. Frida Hyvönen är nu tillbaka med albumet ”To The Soul” som fått lysande recensioner. Här finns soul, 80-tals-pop, kabaré och flera stänk av 70-talet i produktionen. Hon lånar snyggt från både Kate Bush och Abba. Kul kuriosa är att albumet är inspelat i Benny Anderssons nya studio. Möt en av Sveriges mest förtrollande scenartister, en stormig pianist och lysande textförfattare med en unik röst!Pris: 240 kr i entrén. 
Förköp på Vaxkupan 240 Kr + förköpsavgift. Insläpp kl 17

SYSTER SOL | Lör 18 aug
http://www.systersol.se/
Det händer mycket på den svenska reggaescenen och Syster Sol, eller Isabel Sandblom, är den stjärna som lyser starkast 2012. Syster Sols senaste skiva Kichinga är delvis producerad av Kapten Röd. Hon blandar svenska och engelska, sång och toasting, rör sig i reggae och dancehall men rör också ned både hiphop, soul och jazz i en gungig mix. Onekligen går tankarna till Laleh.
Kvällen inramas av DJs Klas och Gresse som spelar väl valda reggae, ragga och rocksteadyskivor.

AMANDA MAIR | Lör 25 aug
http://www.facebook.com/amandamairofficial
Amanda Mair. Lägg det namnet på minnet. Enligt musikbranschen kommer hon att lysa allra klarast på den svenska pophimlen 2012. Amanda Mair har jämförts med artister som Dusty Springfield, Kate Bush och Bat for Lashes och fick höga betyg för sin debutskiva som kom i våras. Blott 18 år gammal skapar hon redan skickligt vackra poplåtar, sjungna med tunn men snygg röst.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0