DaCosta På Club

 
När: Den 4 Maj
Tid: 22:00
Vart: Olary´s Haninge
Entré: Förköp 100 kr, i dörren 140 kr. Förköp görs på O`Learys Haninge
Ålder: 18 +ID
 
Mer Info:
Club presenterar stolt, DaCosta.
 
DaCosta hade sin release 27 mars & har sedan dess spelat för fulla hus runt om i Sverige & nu kommer han till Haninge för att bjuda på sin feta show. Han tar med sig hela armadan av vänner på scen, så räkna med kaos.
 
“En tidigare professionell hockeyspelare från södra Stockholms förort med mer musik än sport i blodet” – så skulle man kunna beskriva rapparen Daniel DaCostas startfält till sitt musikaliska avancemang.
 
Efter att ha lirat professionell hockey i både Sverige och USA kom DaCostas rötter i fatt honom. Kärleken för musiken växte sig större och uppväxten med en musikalisk mamma som delat scen med världsartister som Pavarotti och Mick Jagger gjorde att tankarna tillslut blev en självklarhet.
 
Han beslutade sig för en helomvändning.
DaCosta var namnet på mångas läppar 2012. I början av förra året släpptes EP:n ”Steget Före” som fick en stor genomslagskraft på sociala medier, Spotify m.m. Detta resulterade i att största delen av 2012 tillbringades på vägarna mellan Sveriges nattklubbs-scener. Bland annat fick DaCosta öppna upp årets Hultsfredsfestival och sedan avslutade året med att åka tillbaka till Hultsfred för att vara headline-artist på Rookie- festivalen.
 
Branschen fick upp ögonen ordentligt och under sommaren 2012 började DaCosta med TGR jobba på debutskivan ”Lever Min Dröm”. Efter mycket slit och många besök i legendariska studios runt om i Sverige så börjar nu bitarna falla på plats, i Mars 2013 är det dags för DaCosta att släppa det som många har väntat på väldigt väldigt länge..
 
Shazaam kör innan DaCosta kliver på scen. Så bered er på en riktigt fet kväll, igen på O`Learys.
 
TGR presenterar – DaCosta ”Lever min dröm”.

Inka Tattoo kommer finnas på plats som vanligt under kvällen.
 
 
 
 
Självklart kommer jag fi9nnas på platts för att fotografera =)
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0